Nya medlemmar i Amabilia Safe serien!

Vi är världigt entusiastiska över att introducera våra senaste tillskott i Amabilia Safe-familjen - Nitrilhandskar Diamond. Dessa handskar, med diamant struktur, är utformade för att erbjuda enastående komfort, kvalitet och grepp i alla miljöer och är det självklara valet för tuffa tag.

Nitrilhandskar Diamond
Våra nitrilhandskar med diamantstruktur är en solklar stjärna i vårt breda sortiment av kraftfulla handskar. Med sin diamantstruktur erbjuder de enastående grepp och överlägsen slitstyrka, vilket gör dem perfekta för en mängd olika arbetsuppgifter. Tillverkade av ett material som är dubbelt så tjockt som vanliga undersökningshandskar, vilket ger dem en imponerande motståndskraft mot revor och punkteringar. Dessa handskar är perfekta för en rad olika branscher, från livsmedel till verkstad och kemikaliehantering med flera.

Säkerhet är alltid en prioritet
Alla våra nitrilhandskar är medicinskt säkerhetsklassade för att skydda mot virus, bakterier, mikroorganismer och olika kemikalier. De är latexfria, silikonfria, ftalatfria och puderfria för din säkerhet och bekvämlighet. Samtliga av våra nitrilhandskar är godkända för användning av cytostatika och inom livsmedelshantering, så du kan vara säker på att du använder produkter av högsta kvalitet.

Färgglada alternativ som passar alla
Våra nitrilhandskar finns i mängder av olika färger för att passa dina behov och preferenser. Våra nykomlingar, Nitrilhandskar Diamond, kommer i färgerna orange och svart - så du kan välja det som passar din stil och arbetsmiljö bäst.

Slutligen, varför kompromissa med kvalitet och säkerhet när man kan få det bästa av båda världar? Testa själv redan idag!

Har du några funderingar är det bara att kontakta oss, vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Föregående
Föregående

Skonsamma Acceleratorfria Nitrilhandskar för känslig hud

Nästa
Nästa

Nytt i Amabilia Safe serien: Nitrilhandskar Power Long