Nytt i Amabilia Safe serien: Nitrilhandskar Power Long

Upptäck våra långa nitrilhandskar som ger extra skydd upp till halva underarmen. Certifierade för medicinsk användning och kommer i färgerna blått och vitt - för att passa din stil och arbetsmiljö. Optimal kvalitet och säkerhet kombinerat!

Långa nitrilhandskar:

Våra kraftfulla, långa nitrilhandskar ger extra skydd upp till halva underarmen. Tillverkade av högsta kvalitet med överlägsen elasticitet och slitstyrka, ger de dig som användare perfekt grepp i alla förhållanden. De är också medicinskt säkerhetsklassade för att skydda mot virus, bakterier och kemikalier, vilket gör dem idealiska för städarbete och vårdarbete.


Säkerhet är alltid vår främsta prioritet:

Våra långa nitrilhandskar är konstruerade för att ge ett kraftfullt skydd och sträcker sig upp till halva underarmen för optimal säkerhet. Dessa handskar är perfekta för hantering av kemikalier och andra riskfyllda miljöer.


Våra alla våra nitrilhandskar är certifierade för medicinsk användning och ger ett omfattande skydd mot virus, bakterier, mikroorganismer och kemikalier. De är fria från latex, silikon, ftalater och puder för att säkerställa maximal säkerhet och komfort. Dessutom är de godkända för användning vid hantering av cytostatika och inom livsmedelsbranschen, vilket bekräftar deras höga kvalitet och pålitliga skyddsnivå.

Färgglada alternativ för varje smak:

Våra Nitrilhandskar Power Long kommer i två olika färger för att passa dina önskemål och behov. Du kan välja mellan färgerna blått och vitt, vilket gör det möjligt att anpassa dem efter din personliga stil och arbetsmiljö.

Slutligen, varför kompromissa med kvalitet och säkerhet när man kan få det bästa av båda världar? Testa själv redan idag!

Har du några funderingar är det bara att kontakta oss, vi ser fram emot att höra ifrån dig

Föregående
Föregående

Nya medlemmar i Amabilia Safe serien!

Nästa
Nästa

Lär känna vårens inspirerande praktikanter!