Skonsamma Acceleratorfria Nitrilhandskar för känslig hud

På Amabilia Medical värdesätter vi våra kunders hälsa och välbefinnande. Därför är vi glada att kunna introducera vår nya nitrilhandske, som är producerad helt fri från kemiska acceleratorer.

Alla våra handskar är snälla mot huden, men dessa är speciellt framtagna för att minimera risken för allergiska reaktioner och hudirritationer. Genom att helt eliminera kemiska acceleratorer i tillverkningsprocessen, kan vi erbjuda en ännu säkrare och mer hudvänlig lösning för våra kunder.


Varför välja acceleratorfria nitrilhandskar?

Minskar risken för allergiska reaktioner:
Många är känsliga för de kemikalier som används som acceleratorer i tillverkningsprocessen av de flesta nitrilhandskarna. Genom att använda acceleratorfria alternativ minskar man risken för allergiska reaktioner och hudirritationer avsevärt. Detta kan liknas vid matprodukter som är märkta som "spår av nötter", vilket indikerar en liten risk för exponering snarare än en garanterad frånvaro av vissa ämnen.


Mildare mot huden:
Genom att vara fria från kemiska acceleratorer är dessa handskar mildare och mer skonsamma mot huden. Detta är särskilt fördelaktigt för personer med känslig hud eller för de som använder handskarna under långa perioder.

Sammanfattningsvis är acceleratorfria nitrilhandskar ett utmärkt val för dem som söker högkvalitativa handskar som samtidigt är skonsamma mot huden och minskar risken för allergiska reaktioner.

Minimera risken, maximera kvalitén

Våra nitrilhandskar är utformade med ditt välbefinnande och din trygghet i fokus. Varför kompromissa med kvalitet och säkerhet när du kan få det bästa av båda världar? Utforska dem själv och upplev skillnaden!

Har du några funderingar är det bara att kontakta oss, vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Föregående
Föregående

Nykomling på besök! Avi Nitri-SkinPro nitrilhandskar

Nästa
Nästa

Nya medlemmar i Amabilia Safe serien!