Upptäck våra nya, smidigare och mindre förpackningar!

Effektivare förpackningar och hållbara transporter är avgörande för att minska vårt klimatavtryck och sänka fraktkostnaderna. Genom att optimera storleken på våra förpackningar för Amabilia Pro och Amabilia Safe-handskar, går vi från 800 till 960 förpackningar (+20%) respektive 560 förpackningar till 800 förpackningar (+43%) per pall! . Detta innebär att vi kan erbjuda mer värde för både miljön och våra kunder. Läs om hur vi kombinerar hög kvalitet med ansvarstagande och skapar långsiktiga fördelar för din verksamhet.

Effektivare förpackningar – Mer värde för både miljön och din verksamhet

På Amabilia strävar vi alltid efter att kombinera hög kvalitet med ansvarstagande, både gentemot våra kunder och miljön. Därför har vi tagit ett strategiskt beslut att minska storleken på förpackningarna för våra populära Amabilia Pro- och Amabilia Safe handskar. Genom att packa fler handskar per kartong och per pall ser vi till att leveranskedjan blir både miljövänligare och mer kostnadseffektiv.


Minskat klimatavtryck genom optimerade transporter

Genom att optimera förpackningarna kan vi lasta fler enheter i varje container, vilket minskar antalet transporter och därmed vårt samlade koldioxidutsläpp. Färre sjöfrakter innebär att vi bidrar till en lägre miljöpåverkan, något som vi ser som en viktig del i vårt långsiktiga hållbarhetsarbete. Detta innebär att vi tar ansvar för miljön samtidigt som vi fortsätter att erbjuda skyddsutrustning av högsta kvalitet.


Kostnadsbesparingar för din verksamhet

Vi har inte bara tänkt på miljön – vi har också tagit hänsyn till hur detta kan gynna er som kund. Genom att vi nu kan lasta fler förpackningar på en och samma pall, kan ni minska era fraktkostnader avsevärt. Varje pall innehåller nu fler handskar, vilket gör att ni kan lagra mer utan att behöva beställa lika ofta. Detta innebär inte bara en effektivare logistik, utan också att ni kan planera inköp på ett smartare sätt och skapa utrymme för större beställningar till ett bättre pris.


Smartare inköpsplanering och hållbara besparingar

Med fler handskar per pall får ni möjlighet att köpa större kvantiteter vid varje tillfälle, vilket minskar behovet av frekventa beställningar och sparar tid i er inköpsprocess. Denna förändring ger er även större flexibilitet i lagerhanteringen, samtidigt som ni kan dra nytta av lägre fraktkostnader och en mer hållbar logistikstrategi. Resultatet blir en affärsmässig och miljömässig vinst som stärker er verksamhet.


Tillsammans för en hållbar framtid

På Amabilia arbetar vi kontinuerligt för att förbättra våra produkter och processer för att möta både dagens och morgondagens utmaningar. Vårt beslut att minska förpackningarnas storlek är bara ett steg i vårt bredare åtagande för hållbarhet. Tillsammans med er som kunder tar vi ansvar för att minska miljöpåverkan, effektivisera leveranskedjan och skapa värde för alla involverade.

Nästa
Nästa

Nykomling på besök! Avi Nitri-SkinPro nitrilhandskar