Utforska det senaste: Nitrilhandskar Sensitive!

Vi är glada över att meddela att den första leveransen av våra nya Amabilia Pro Nitrilhandskar Sensitive snart väntas anlända i slutet av september.

Denna senaste variant av nitrilhandskar kommer i en elegant ny färg - violett! Våra Nitrilhandskar Sensitive är designade för att vara supertunna för att markant förbättra känseln, vilket gör dem idealiska för detaljerade medicinska procedurer och känsliga uppgifter.

De är cirka 15% tunnare än våra vanliga standardundersökningshandskar, vilket inte bara ökar rörelsefriheten och precisionen under användning, utan behåller också samma höga kvalitet, certifieringar och överensstämmelse med EU:s strikta MDR-direktiv. Detta säkerställer att de uppfyller de högsta internationella standarderna för medicinsk användning.

Vill du veta mer om dessa spännande nyheter eller kanske förboka din leverans? Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information. Vi ser fram emot att höra från dig och dela med oss av våra senaste innovationer inom medicinsk skyddsutrustning!

Föregående
Föregående

Inspirerande dagar på Dental Expo 2024!

Nästa
Nästa

Äntligen är Amabilia Pro Nitrilhandskar i rosa här