Äntligen är Amabilia Pro Nitrilhandskar i rosa här

Är du redo för spännande nyheter? Vi kan inte hålla oss längre, vi måste dela detta med er.

Ni har frågat – vi har lyssnat. I april anländer vår första container med ROSA nitrilhandskar exam från vårt eget varumärke Amabilia Pro! Våra nitrilhandskar exam finns nu i fyra färger för att passa alla dina behov och önskemål, med ergonomisk design för optimal passform och komfort under långa arbetspass. För bästa grepp i både våta och torra förhållanden har de mikrotexturerade fingertoppar som säkerställer en stabil och säker hantering.

Våra Amabilia Pro och Amabilia Safe nitrilhandskar är inte bara kända för sin höga kvalitet och tillförlitlighet, de är också tillverkade med hållbarhet i åtanke. Intco Medical, världsledande inom engångshandskar av högsta klass, står bakom vår nya rosa nitrilhandske, som är designad för att uppfylla och överträffa de stränga kraven i EU

MDR-direktiv. Det betyder att du kan vara säker på att våra produkter inte bara är säkra att använda utan också lever upp till de högsta internationella standarderna.

Tre bilder i ett kollage föreställande rosa nitrilhandskar exam av högsta kvalitet

Amabilia Pro Nitrilhandskar - Perfektion i varje detalj!

Vi på Amabilia Medical är stolta över att erbjuda dessa nya nitrilhandskar som ett val för professionell användning inom sjukvården, laboratorier och andra miljöer där säkerhet och komfort är av yttersta vikt.

En förpackning av rosa nitrilhandskar exam i storlek M från varumärket Amabilia Pro

Ladda ner produktblad här:

Amabilia Pro Nitrilhandskar - Rosa (Svenska)
Amabilia Pro Nitrile Gloves - Pink (English)

Vill du veta mer eller förboka din leverans? Kontakta oss gärna för ytterligare information och låt oss ta hand om dina behov med våra senaste innovationer inom engångshandskar.

Föregående
Föregående

Utforska det senaste: Nitrilhandskar Sensitive!

Nästa
Nästa

Vårt bidrag till att stödja befolkningen i Ukraina.