Nykomling på besök! Avi Nitri-SkinPro nitrilhandskar

Vi är väldigt glada över att ha fått tag i ett begränsat parti med ultratunna nitrilhandskar från en av våra utvalda partnerfabriker, Innovative Gloves. Dessa handskar har en enastående taktil känslighet utan att kompromissa på säkerhet eller kvalitet och kommer i 200-pack.

Avi Nitri-SkinPro nitrilhandskar erbjuder en oslagbar kombination av taktil känslighet och slitstyrka. Dessa handskar är 15% tunnare än vanliga undersökningshandskar och utmärker sig med fantastisk elasticitet och punkteringsmotstånd.

Med ett starkt skydd mot bakterier, virus, mikroorganismer och kemikalier, är Avi Nitri-SkinPro det perfekta valet för säker och bekväm användning inom både medicinska och livsmedelsrelaterade miljöer.

Varför ska man välja vår färgsprudlande kampanjprodukt Avi Nitri-SkinPro? Låt oss lista några anledningar till varför du bör skynda och fynda Avi Skin-pro!

Högkvalitativ design:

Tillverkade av högkvalitativt material för överlägsen prestanda och hållbarhet.


Medicinskt godkända:
Erbjuder fullständigt skydd mot bakterier, virus, mikroorganismer och kemikalier för säker användning inom medicinska och livsmedelsrelaterade miljöer.


Perfekt passform:
Ergonomiskt utformade för att säkerställa en bekväm och säker passform under långa arbetspass.


Mikrotexturerade fingertoppar:
Ger förbättrat grepp och hantering i både våta och torra förhållanden, vilket ökar användarens produktivitet och säkerhet.


Praktisk förpackning:
Kommer i 200-pack för att säkerställa långvarig användning och enkel förvaring.

Avi Nitri-SkinPro är designade för att passa flera olika branscher.

Idealiska för bl.a vård & omsorg, skönhetsbranschen, livsmedelsindustrin och HoReCa. Avi Nitri-SkinPro nitrilhandskar erbjuder ett utmärkt skydd och flexibilitet, vilket ger dig friheten att utföra dina uppgifter med precision och förtroende.

Så vi frågar dig. Varför kompromissa med kvalitet och säkerhet när man kan få det bästa av båda världar? Beställ Avi Nitri-SkinPro redan idag!

Har du några funderingar är det bara att kontakta oss, vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Föregående
Föregående

Upptäck våra nya, smidigare och mindre förpackningar!

Nästa
Nästa

Skonsamma Acceleratorfria Nitrilhandskar för känslig hud