Vårt bidrag till att stödja befolkningen i Ukraina.

På Amabilia Medical har vi alltid värnat om att bidra till samhället och att vara med och stötta där behoven är som störst. Sedan vi kom i kontakt med organisationerna Solögat Chamania och Swe Medic har vi kontinuerligt skickat donationer av skyddsutrustning i form av munskydd, skyddshandskar och olika former av desinfektion till utsatta områden i Ukraina.


Genom våra donationer och engagemang har vi, tillsammans med dessa organisationer, kunnat stödja människor i utsatta områden i Ukraina under den pågående situationen. Från och med årsskiftet 2022/2023 har vi haft möjlighet att förse högkvalitativa PPE-produkter till sjukhus och andra viktiga institutioner i landet för att stödja sjukvården och andra hjältar i deras arbete. Detta samarbete har varit ett av våra mest meningsfulla och uppskattade initiativ, och vi är otroligt stolta över den positiva påverkan vi har kunnat göra tillsammans.

Organisationen Solögat Chamania har varit en värdefull partner i vårt arbete och har levererat våra donationer av munskydd och handskar till olika platser i Ukraina, inklusive stora sjukhuset i Dnipro, en vårdcentral några tiotal mil väst om Kiev och en bataljon nära fronten vid Bakhmut.

Samarbetet med Solögat Chamania och Swe Medic är långt ifrån över och vi ser fram emot att fortsätta förse Ukraina med nödvändiga förnödenheter. Tillsammans är vi fast beslutna om att fortsätta vår insats för att bidra till en fredligare värld. Vi är tacksamma för engagemanget från Solögat Chamania och Swe Medic och för möjligheten att tillsammans göra verklig skillnad.

Läs mer om Solögat Chamania: https://www.facebook.com/sologatchamania/?locale=sv_SE

Läs mer om Swe-Medic: https://www.instagram.com/swe_medic/

Personal på ett sjukhus i Ukraina

Not all heros were capes.

På bilden syns vårdpersonal tillsammans med Per Åkerblom från Solögat Chamania, som precis har levererat en omfattande leverans av PPE-produkter från oss. De är redo att göra en verklig skillnad genom att ge vård till den skadade befolkningen.

Föregående
Föregående

Äntligen är Amabilia Pro Nitrilhandskar i rosa här

Nästa
Nästa

Amabilia Safe: kraftiga Nitrilhandkar Power!